Norra Blå på plats vid matchen mot Åtvidaberg

Publicerad 03 maj 2012

På söndag den 6 maj klockan 17:30 möter vi Åtvidaberg och utöver att Malmö FF anordnar familjedag så finns Norra Blå såklart på plats!

Det blir stor familjefest på och kring Swedbank Stadion på söndag den 6 maj. Matchen mot Åtvidaberg spelas kl. 17.30, men de första aktiviteterna börjar redan kl. 12.00. Läs mer om Malmö FF:s familjefest här.

Utöver detta så kommer Norra Blå – som är ett samarbete mellan vår officiella supporterklubb MFF Support och Malmö FF – att vara på plats från klockan 16:00. Norra Blå är för dig som är 9-14 år och vill gå på match utan dina föräldrar och istället heja fram di blåe tillsammans med kompisar i din egen ålder. Värdar från MFF Support finns på sektionen för Norra Blå under hela matchen.

Norra Blå kommer att sälja snygga t-shirts och även ha en liten tipsrunda på Supportertorget där du kan vinna fina priser. För att delta i tipsrundan ska du vara 9-14 år och ha en giltig biljett till matchen på sektion 9. Självklart kan ni som är mellan 9-14 år och har årskort på andra sektioner också delta. Du anmäler dig och hämtar ditt formulär utanför MFF Shopen – från 16:00 – och därefter går du din runda. Vinnare drar vi på Norra Blås sektion i halvlek.

Biljetter till sektion 9 – där Norra Blå håller till – köper du i MFF Shopen, på ticnet.se eller via ticnets callcenter (0771 707070). På matchdagen köper du din biljett i biljettluckorna på Swedbank Stadions östra läktare.

Värdar för Norra Blå finns på plats utanför MFF Shopen fr.o.m. klockan 16.00, kom och träffa dem du också!

Har du några frågor eller bara vill läsa mer om Norra Blå, vänligen klicka här.