Norra Blå förbereder tifo på Barnens dag

Publicerad 06 oktober 2011

På lördag den 8:e oktober arrangerar Malmö FF Barnens Dag. Det blir en dag full av aktiviteter där man bland annat kommer att kunna se MFF:s A-lag träna och få träffa spelarna. MFF Supports värdar för Norra Blå välkomnar alla målarsugna 9-14-åringar till Swedbank Stadion för att hjälpa till att förbereda det tifo de planerar att anordna på Norra Blås sektion vid matchen mot BK Häcken den 13 oktober.

MFF Support hoppas därför att många målarsugna 9-14-åringar dyker upp och hjälper till på lördag. De sätter igång så fort spelarna tränat klart och håller på tills de blir klara.

Norra Blå kommer att finnas i Restaurang 1910 där det kommer att vara skyltat så ni ska hitta dem.

Biljetter till Norra Blås sektion mot BK Häcken

Biljetter till Norra Blå till matchen mot Häcken den 13:e oktober köper du i MFF Shopen som är öppen vardagar mellan 10.00-18.00 och lördagar mellan 10.00-15.00. Matchdagen kan man köpa biljett i biljettuckorna på Swedbank Stadions östra långsida. Priset är 70 kronor.

Matchen börjar klockan 19.00. Samling sker klockan 18.00 utanför ingång C där MFF Supports värdar för Norra Blå tar emot. Har du inte möjlighet att vara på plats denna tidpunkt går det bra att själv ta sig upp till sektion 9 där MFF Supports värdar för Norra Blå finns på plats. Tänk dock på att komma i tid då de, som sagt, planerar tifo till denna match.

Matchen beräknas vara färdigspelad klockan 20:45. Efter matchen tar sig barnen själva ner till utgången där värdar för Norra Blå finns på plats.

Norra Blå söker fler värdar

Till kommande säsong söker MFF Support också fler värdar som vill hjälpa Norra Blå i samband med matcherna. Är du över 18 år, gillar barn och är intresserad av att hjälpa till ser vi gärna att du tar kontakt med någon av oss på Barnens Dag. Har du inte möjlighet att komma då så skicka dem ett mejl så kan ni bestämma ett möte vid annat tillfälle.

Har du frågor eller vill komma i kontakt med MFF Supports värdar för Norra Blå, vänligen maila på e-post: norrabla@gmail.com. Norra Blå finns numera även på Facebook, du hittar dem här.