Nikola Trajkovic lämnar MFF för huvudtränaruppdrag

Publicerad 19 juni 2023 i Herr,Nyheter

Efter en och en halv säsong som assisterande tränare i MFF lämnar nu Nikola Trajkovic föreningen. I helgen blev han klar för jobbet som huvudtränare i FK Radnicki Nis.

Nikola Trajkovic hämtades från serbiska FK Radnicki Nis inför säsongen 2022 och blev snabbt en uppskattad del av ledarstaben. Han var med och ledde laget till cuptiteln under våren och senare även till gruppspel i UEFA Europa League.

Nu återvänder han till FK Radnicki Nis men denna gång som huvudtränare. Malmö FF tackar Nikola Trajkovic för den här tiden och önskar honom lycka till i den fortsatta tränarkarriären!

Daniel Andersson:

– Nikola har bidragit med stor energi och kunskap under sin tid här. Han är en väldigt lojal tränare som lagt ner ett hårt arbete, inte minst i det individuella jobbet med försvarsspelare. Även om det är tråkigt att han lämnar, unnar vi honom den här möjligheten.

Nikola Trajkovic:

– Jag talar från hjärtat när jag säger att det här har varit den bästa tiden i min karriär. Det kan bara jämföras med när jag var ung och spelade för Röda Stjärnan. Jag blev positivt överraskad över vilket välkomnande jag fick och har njutit över att vara här hela tiden, även i de tuffa perioderna.

– Från och med nu kommer Malmö alltid ha en plats i mitt hjärta. Jag hoppas på att bli inbjuden och få fira ännu en titel tillsammans med er till hösten.

huvudpartners

officiella partners