Niklas Skoog förlänger sitt kontrakt!!

Publicerad 01 mars 2003

Igår blev det klart att Niklas Skoog förlänger sitt kontrakt med Malmö FF med ytterligare tre år.
Hasse Borg kommenterar kontraktsförlängningen med att ”försäsongen och då inte minst landslagsmatcherna i Thailand visar att vi kommer att ha mycket nytta av Niklas Skoog i Allsvenskan och kommande UEFA-cupkval.”

I normala fall brukar Malmö FF skicka ut ett pressmeddelande när spelare värvas eller förlänger sina kontrakt. Igår valde man istället att presentera nyheten till Årsmötesdeltagarna först av alla.

Igår blev det alltså klart att Niklas Skoog förlänger sitt kontrakt med Malmö FF med ytterligare tre år. Kontraktet löper alltså till och med säsongen 2006.

Niklas värvades mitt under säsongen från Örebro SK 2001 och blev en av Malmö FF:s dyraste inköp.

Det visade sig dock snabbt att investeringen skulle ge resultat. Med sin speluppfattning och egenskap att kunna hålla i bollen samt servera sina medspelare perfekta djupledsbollar är han en viktig kugge i Tom Prahls lagbygge.

Hasse Borg:
”Det är naturligtvis mycket glädjande att vi nu har förlängt med en av de viktigaste spelarna i laget. Försäsongen och då inte minst landslagsmatcherna i Thailand visar att vi kommer att ha mycket nytta av Niklas Skoog i Allsvenskan och kommande UEFA-cupkval.”

Niklas Skoog:
”Jag trivs mycket bra i Malmö och det känns tryggt för mig att veta var jag skall spela de närmsta åren. Jag ser naturligtvis fram mot den Allsvenska säsongen och inte minst att få möta europeiskt motstånd senare i år. Naturligtvis hoppas jag också vara med i landslagsdiskussionerna framöver.”