Niklas Hansson slutar med fotbollen

Publicerad 27 april 2010

Efter två års skadebekymmer tvingas Niklas Hansson sluta med fotbollen. Istället satsar han vidare på sin civila karriär tidigare än han tänkt sig.

”Efter två år av skadebekymmer är det nu ett faktum att jag inte kan fortsätta spela fotboll. Jag har ända sedan min andra skada i högra knäet haft problem men viljan och kärleken till fotboll har hela tiden drivit mig att fortsätta. Samtidigt som fotbollsträningen har trappats upp har mina bekymmer med knäet ökat och jag har så mycket problem med smärta och instabilitet i knäet att det är omöjligt för mig att fortsätta spela fotboll.
 
Det känns självklart väldigt tråkigt att tvingas sluta på detta sätt. Det har varit en ära att få representera Malmö FF i de matcher jag hann med innan första skadan 2008, men drömmen om att representera Malmö FF i Allsvenskan kommer alltid finnas kvar.
 
Efter att all pappersexercis är klar är tanken att ta upp mina studier på allvar och satsa på en civil karriär. Jag kommer fortfarande göra allt jag kan från läktarhåll för att bidra till framtida framgångar och förhoppningsvis guld redan i år!”
 
Niklas Hansson

 

”Det är verkligen tråkigt när unga och talangfulla spelare tvingas ge upp karriären i förtid. Vi önskar Niklas lycka till med sin civila karriär.”

Pelle Svensson, VD Malmö FF