Nätverket välkomnar sex nya medlemmar

Publicerad 08 mars 2017 i Nyheter

Inför säsongen 2017 kan Malmö FF nu stolt presentera hela sex nyförvärv till Nätverket. De nya medlemmarna som vi hälsar hjärtligt välkomna är Örestadshus, Aspekta, Scream, Move 4U, Fruitify och Gunnar Karlsen Sverige AB.

Malmö FF:s framgångsrika företagsnätverk bildades för 17 år sedan och har sedan dess vuxit enormt till att idag vara den naturliga samlingsplatsen för hela regionens näringsliv. Numera består Nätverket av över 75 företag som regelbundet träffas för att utbyta erfarenheter och förenas i olika samarbeten.

Nya medlemmar i Nätverket 2017 är Örestadshus, Aspekta, Scream, Move 4U, Fruitify och Gunnar Karlsen Sverige AB.

Magnus Svensson, försäljningschef, Malmö FF:

– Antalet nya medlemmar växer konstant från år till år och det är naturligtvis oerhört glädjande. Att vi växer visar på värdet av att ingå i Nätverket och vilken betydelse det har att kunna ta del av detta stora kontaktnät. Vi hälsar vår nya partners välkomna och ser fram emot långvariga samarbeten med dem.

Patrik Andersson, vd, Scream Skåne:

–Vi på mediebyrån Scream Skåne tycker det är mycket viktigt för Malmö som stad att ha idrottsklubbar av yttersta toppklass som invånarna kan samlas runt. Malmö FF ligger i framkant och klubbens professionalism inom såväl det sportsliga som satsningar inom fotboll mot rasism och MFF:s del och ansvar i samhället i stort är något som knyter an på ett utomordentligt sätt till vårt eget företag och våra värderingar. Vi ser mycket fram emot att gå med i Nätverket och träffa andra företag i vår region och knyta viktiga affärskontakter med dem.

Thomas Pålsson, vd, Aspekta:

– Nätverket är en utmärkt möjlighet att stärka Aspektas varumärke genom att förknippas med Malmö FF. Vi förväntar oss att det kommer att ge oss intressanta nätverkstillfällen så att vi kan utveckla vår organisation med nya spännande kontakter som kan bredda och stärka vår kundbas. Sedan ser vi det så klart också som en fördel att vi genom Nätverket kan erbjuda såväl kunder som anställda möjligheten att uppleva MFF:s evenemang och hemmamatcher på nära håll.

huvudpartners

officiella partners