Nätverket bjöd in till inspirationsdag

Publicerad 06 september 2016 i Nyheter

Nätverkets inspirationsdag lockade över 220 personer från näringslivet till Restaurang 1910 på Swedbank Stadion. Föredrag och mingel med representanter från andra Nätverksföretag och Klubbstolspartners stod på programmet i fredags.

För första gången på en icke-matchdag träffades representanter från Nätverket och partners med klubbstolar i Restaurang 1910.

– Nätverket är en perfekt plattform för företag att knyta kontakter. Med 15 Allsvenska hemmamatcher och ett dussin evenemang varje år har du som företag stora möjligheter att skapa relationer som kan leda till affärer genom Nätverket. Inspirationsdagen blev en mycket lyckad och trevlig tillställning, säger Magnus Svensson, försäljningschef på Malmö FF. 

Dagen började med att Peter Agnefjäll, VD och koncernchef på IKEA, höll ett föredrag om IKEA:s sätt att arbeta och det efterföljande minglet var ett perfekt tillfälle för gästerna att skapa affärsrelationer och knyta kontakter.

– Vi ville att Peter skulle prata på Inspirationsdagen dels för att han är en Malmökille, och dels för att han har gjort en spännande resa från trainee till VD på ett av världens största företag, säger Magnus Svensson.

Dagens andra föreläsare var Sven Junghagen, som är Associate professor in Strategic Management. Sven Junghagens fokus var på varumärkesbyggande bitar och han berättade bland annat om vad man kan förvänta sig som partner till Malmö FF. 

Sven Junghagen, tillsammans med Malmö FF:s försäljningschef Magnus Svensson.

En som besökte Inspirationsdagen var Helena Borg från Nätverksföretaget Informationsteknik, och hon var mycket nöjd med dagens upplägg.

– Det är superbra, som alltid!, säger Helena Borg och fortsätter. Jag är här för att träffa både nya och gamla Nätverksföretag och jag har ett nytt gäng kollegor med mig som jag tänkte presentera för dem. Vi är med i Nätverket för att vi tycker att det är ekonomiskt givande. Vi hittar nya kunder och umgås på ett lättsamt sätt.

Läs mer om Nätverket här.

huvudpartners

officiella partners