Nästan 1000 personer på Malmö FF:s julmarknad

Publicerad 15 december 2005

Igår var det dags för den årliga julmarknaden för Malmö FF:s medlemmar.
Vis av fjolårets trängsel så var den flyttad till Baltiska hallen. Under tre timmar kunde man hämta sin årsbok, dricka glögg och äta pepparkakor, träffa tomten och köpa souvenirer. Som extra bonus fanns några klassiska MFF-lirare på plats för att signera boken ”Blått ett lag”.

Julmarknaden är ett populärt arrangemang och för att slippa de långa köer som uppstod ifjol så valde man Baltiska Hallen som plats. Det blev en jämn ström av medlemmar och lokalen slukade alla utan att det kändes trångt. Åtta stationer fanns för utlämnandet av årsböcker vilket gjorde att ingen behövde vänta mer än någon minut.

Bord med 120 sittplatser var dukade så att de som ville kunde slå sig ner och ta glögg och pepparkakor i lugn och ro. Tomten var på plats och gav alla snälla barn godispåsar.

På plats fanns även Krister Kristensson, Ingemar Erlandsson, Staffan Tapper och Jonas Thern. Tillsammans med författaren Mats Weman signerade de boken ”Blått ett lag” så det stod härliga till.

Över femhundra hämtade sin årsbok och totalt passade nästan tusen personer på att besöka julmarknaden. Årsboken finns nu att avhämta på Malmö FF: skansli fram till mitten av januari då den skickas ut per post till de som inte hämtat den.

Tack till Pågen för pepparkakor och saffransgifflar, SABA Frukt & Grönt för clementinerna och Malaco Leaf för godispåsarna till barnen.

Patrik Jandelin, medlemsansvarig Malmö FF