Namntävlingen är avgjord!

Publicerad 16 maj 2008

1910 – Mat, Fest & Fantasi. Där har ni namnet på den stora restaurangen i Swedbank Stadion som ska servera 2 000 hungriga MFF-are middag innan varje match, och där det kommer att arrangeras företagsfester, mässor och middagsshower.

Under två veckor har tävlingen pågått och nära 1 800 engagerade har lämnat sina förslag. Juryn har nu utsett det vinnande bidraget som presenterades av Morrongänget i Mix Megapol Radio City under fredagsmorgonen.

Mats Engqvist – juryordförande och tillika Arenachef för Swedbank Stadion, kommenterar beslutet så här:

”Vi har i juryn jobbat efter vissa riktlinjer för vad vi tycker ska finnas med i namnet. Exempelvis är det viktigt att namnet har en historisk anknytning till klubben, att det är ett klassiskt och uthålligt namn och att det fungerar i många olika sammanhang. Det vinnande bidraget är egentligen en konstellation av två olika bidrag, och tillsammans utgör de namnet som vi till slut fastnade för.”

Det officiella namnet på restaurangen blir 1910 och syftar till det årtal som Malmö FF bildades. Underrubriken Mat, Fest & Fantasi kommer främst att användas i marknadsföringssyfte.

Malmö FF och Swedbank Stadion vill rikta ett stort tack till alla som lämnat bidrag och deltagit i tävlingen.