Namnkunnigt U21-lag tog andra raka segern

Publicerad 09 april 2024 i Herr,Nyheter

Med bland annat Anders Christiansen och Oliver Berg i startelvan tog MFF tre poäng i Ligacupen Elit. Landskrona BoIS besegrades på måndagseftermiddagen med 3–1 på Malmö IP.

Elison Makolli stod för MFF:s tredje mål.

MÅLSKYTTAR

Malmö FF: Alexander Olsson (18), Hugo Bolin (42), Elison Makolli (93)
Landskrona BoIS: Samuel Burakovsky (45)

LAGUPPSTÄLLNING

Ricardo Friedrich
Adrian Skogmar, Elison Makolli, Alexander Olsson, Alexander Hughes
Otto Rosengren, Anders Christiansen
Sebastian Jörgensen, Oliver Berg, Hugo Bolin
Alexandru Ghita

Ersättare: Joakim Persson, Simeon Jovanovski, Wille Persson, Kenan Busuladzic, Viggo Jeppsson, Anton Höög, Amadeus Sundgren.

THEODOR OLSSON EFTER MATCHEN

– Det var en speciell match, mycket stillastående fotboll och väntan. Vi stod högt, de hade mycket boll hos sin målvakt och sina försvarsspelare. Jag tycker vi kontrollerar dem i deras bollinnehav.

– Försvarsspel går ut på två saker: att motståndarna inte gör mål och att vinna bollen, de går in lite i varandra. Jag är väldigt nöjd med att de inte kommer till så många målchanser. Vi skyddar målet på ett bra sätt och höll bollen långt ifrån vårt mål. Däremot är jag missnöjd med den andra delen: att vinna bollen, det lyckas vi inte alls med som vi exempelvis gör i A-lagets match mot Hammarby i söndags.

– Det var härligt att se AC och Oliver Berg på plan igen, det är i deras rätt element. De verkade glada över att vara tillbaka och det kändes bra för båda.

huvudpartners

officiella partners