Nalic efter segern: ”Lättnad och glädje”

Publicerad 07 november 2021 i Herr,Nyheter

Adi Nalic hoppade in när Christiansen fick utgå. Han tog tag i taktpinnen och fixade läget som ledde till MFF:s andra mål i segern.

Du gick in tidigt i andra halvlek när Anders Christiansen tvingades utgå. Vilka instruktioner fick du med dig?

– Gå in och spela fotboll. Vi skulle göra ett snabbt byte och jag fick några instruktioner kring fasta situationer men mycket mer än så var det inte.

Hur är det att som spelare gå in i det läget istället för ett mer planerat byte?

– Man hinner inte fundera så mycket. Nervositeten är ju där men det är bara att gå ut och spela och man kommer in i det snabbt.

Du gör ett bra inhopp och styr mycket av spelet. Hur kändes det själv?

– Det kändes jättefint. Jag kommer in med mycket energi, skapar mycket, vinner många dueller, tar många löpningar i djupled. Men som lag gör vi en fantastisk insats. Och Sören Rieks ska hyllas för sina två mål.

Du skjuter skottet som blir en retur till Sören Rieks till hans andra mål. Kan man räkna det som en halvassist?

– Ja, lite hockeyassist nästan. På fantasy är det nog en assist i alla fall, haha. Jag fick ett inspel av Jo Inge och går på skott. Målvakten kan inte riktigt hålla den och Sören trycker in den. Det var fint. Det var lättnad och glädje.

Hur är formen i laget tycker du?

– Otroligt bra. Vi har många starka prestationer bakom om oss. Jag tycker att vi kunde fått med oss ett kryss mot Chelsea och mot Sirius visar vi hur starka vi är som lag.

Hur är det att resa iväg med landslaget nu?

– Jag flyger härifrån Göteborg imorgon. Det ska bli spännande. Man kommer alltid hem med gott självförtroende och nya erfarenheter, så det är bara kul.

Du är inte orolig för att komma hem och vara lite trött?

– Nej, det är jag inte. Jag kommer att komma hem och vara sugen på att vinna SM-guld.

huvudpartners

officiella partners