Möt Dardan Rexhepi på biblioteket

Publicerad 17 februari 2011

Dardan Rexhepi – Å ena sidan en lovande fotbollstalang. Å andra sidan en språk- och litteraturintresserad ung man. Klockan 17.00 idag kan man möta den senare på Lindängsbiblioteket.

MFF-hjälte och ungdomsförfattare i spännande möte på Lindängenbiblioteket
Vad har en fotbollsspelare och en ungdomsförfattare gemensamt? Jo, båda gillar språk, ord och berättelser. Idag den 17 februari möts MFF-hjälten Dardan Rexhepi och ungdomsförfattaren Lisa Bjärbo på Lindängenbiblioteket.

Mötet är en del av Malmös stadsdelsbiblioteks satsning ”I love books”, där en eller två kända personer diskuterar språk och litteratur. Språket eller berättandet är på något sätt centralt i personernas liv.

Först ut är Lindängenbiblioteket, där alltså Dardan Rexhepi och Lisa Bjärbo pratar om sitt förhållande till ord, språk och berättande.

Dardan Rexphi
Dardan är mest känd som fotbollstalang och guldhjälte i Malmö FF, men han är dessutom en storläsare. Och – han skriver poesi!

Lisa Bjärbo
Lisas första ungdomsbok ”Det är så logiskt alla fattar utom du” kom ut förra året. Just nu jobbar hon med bok nummer två. Hon är dessutom journalist, faktaboksförfattare, flitig bloggare och väldigt förtjust i teveserier i sjukhusmiljö.

Var? Lindängenbiblioteket på Lindängens centrum
När? Torsdagen 17 februari kl 17.

Välkomna!

Länk till Lindängenbibliotekets facebooksida