Mitt I Prick – I år med ännu fler vinnare!

Publicerad 07 mars 2008

Mitt I Prick är en tävling som vänder sig till vår trogna hemmapublik.

Anmäl dig redan idag så kan, du och en vän, med lite tur och en del skicklighet vinna en resa för två personer till en Champions League match!

Men inte bara det. Totalt över femtio personer kommer att vinna fotbollsresor i år!

Årets pausunderhållning presenteras av
Malmö FF:s matchvärdar.

Anmälan
Anmäl dig redan idag på mittiprick@mff.se och du kan vinna en resa för två personer till en Champions League match!

Till varje hemmamatch dras fyra till fem personer slumpvis som får chansen att skjuta en fotboll så nära mittpunkten som möjligt.

Bäst placerad när alla bollar skjutits vinner en klocka från www.scandinavianwatch.se och går vidare till en av de två semifinalerna.

Fler vinner resor
Nyhet för i år är att även tvåan vinner pris i form av en ”MFF-resa” till Danmark.

Himmelsblå Chans
Man kan också fylla i en anmälningsblankett i MFF Shopen på Kulan på matchdagen och vara med i en dragning av ”Himmelsblå Chans” där vinnaren, om man skall slå bollen bättre än den bäst placerade i huvudtävlingen, vinner en ”MFF-resa” till Danmark.

I båda semifinalerna går två personer vidare till final.
I finalen tävlar man om fina fotbollsresor med www.herewego.se.

Tävling
Mitt i prick är en tävling som vänder sig till vår trogna hemmapublik och som dagligen läser sin e-post. Man behöver bara anmäla sig en gång för att vara med i alla tolv dragningarna.

I retur får man en bekräftelse att man anmält sig. Om man blir dragen får man en inbjudan via e-post. Denna måste man bekräfta inom 48 timmar annars går inbjudan vidare till nästa person. På inbjudan står all information man behöver veta om tävlingen. Observera att inträde till matcherna inte ingår.

Himmelsbå Chans
Nytt för i år är att om man inte blir uttagen till en omgång så kan man fylla i en anmälningsblankett(finns i matchprogrammet och i MFF Shopen) och lämna in matchdagen i MFF Shopen. Vi ringer upp vinnaren precis innan matchstart och man är då med i pausen denna match. Den ”Himmelsblå Chansen” innebär att när de ordinarie tävlande har skjutit ut sina bollar så får man chansen att placera sin boll bättre än vinnaren. Gör man det vinner man en ”MFF-resa” till Danmark. Om inte får man ändå ett tröstpris i form av ett presentkort i MFF Shopen. Observera att man måste fylla i ny anmälningsblankett för varje match.

Tävlingen i korthet
Tävlingen pågår alla 15 omgångar
Omgång 1-12 är grundspel
Omgång 13-14 är semifinaler
Omgång 15 är final

Priser

Grundspel(omg. 1-12)
Bäst placerad går till semifinal och vinner en klocka från www.scandinavianwatch.se.

Näst bäst placerad står som reserv till vinnaren i semifinalen samt vinner en ”MFF-resa” till Danmark för två personer. Man vinner även en T-shirt från Puma och ett presentkort på 500 kronor i
MFF-Shopen.

Placering 3-5 vinner en T-shirt från Puma och ett presentkort på 500 kronor i
MFF-Shopen.
Man är dessutom med i utlottningen av ett antal ”MFF-resor” till Danmark för två personer. Antalet beror på hur många jokrar i den ”Himmelsblå Chansen” som lyckas vinna resor. Lottningen sker efter säsongen.

Semifinal(omg. 13+14)
Ettan och tvåan går till final och har garanterat vunnit en resa med www.herewego.se. Man vinner dessutom ett årskort(kategori 2) till Swedbank Stadion nästa säsong. Man har dock ingen förtur utan väljer plats när befintliga årskortsinnehavare har bokat sina.

Övriga vinner en ”MFF-resa” till Danmark för två personer

Final(omg.15)
Ettan vinner en Champions League resa för två personer inkl. flyg, två hotellnätter samt matchbiljetter.

Tvåan vinner en Premier League match för två personer inkl. flyg, två hotellnätter samt matchbiljetter.

Trean vinner en fotbollsresa till Hamburg för två personer inkl. en hotellnatt samt matchbiljetter.

Fyran vinner en ”MFF-resa” till Danmark för två personer.

Resmål och tidpunkt bestäms av www.herewego.se
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren

Gyllene Chans
Till semifinalerna har vi ingen joker men lagom till finalen så dyker den ”Gyllene Chansen” upp. Då drar vi en vinnare som har möjlighet att vinna en Champions League resa. Hur och när man anmäler sig till denna tävling återkommer vi med

MFF-resa
Nytt för i år är att en hel buss med MFF-supportrar kommer att resa till Danmark och bevittna en SAS-ligamatch tillsammans med Here we go och Malmö FF. Vilken match det blir bestäms i augusti.

Man bjuds på resa, biljett samt öl och smörrebröd. Malmö FF bjuder på en give-away samt att vi har med en eller två spelare på resan.

Resan sker gemensamt vid ett tillfälle och kan man inte följa med utgår ingen ersättning. Resan får inte överlåtas till tredje part. Resan sker efter MFF-säsongen.

Man kommer att tippa halvtid- och slutresultat och minut för första målet. Vinnaren vinner en resa till en Premier League match för två personer.

Anmäl dig till Mitt I Prick idag!