Missa inte platsbytardag, nu på lördag ***Uppdaterad 25/11***

Publicerad 24 november 2010

På lördagen är det platsbytardag i shopen. Har du haft någon typ av årskort säsongen 2010 och vill byta platser är det bara att dyka. Om köerna blir för långa så har O´Learys, dagen till ära, öppet från klockan 10.00. Här kan man köpa kaffe, smörgåsar och annat gott i väntan på sin tur.

På lördagen (den 27 november, från kl 10.00) är det platsbytardag i shopen. Det betyder att om man vill byta till andra platser än de man har idag, har vi mannat upp extra i shopen för att försöka hjälpa dig efter bästa förmåga.

Du väntar säkert på ett brev från oss, och det är på väg. Men skulle posten inte ha fått ut det i din brevlåda till på fredag finns det ingen anledning till panik. Brevet behöver du inte för att byta platser eller förnya ditt årskort i shopen. Brevet behövs bara för den som vill sitta kvar på samma plats och som vill betala med kort över Internet. (Man har fram till den 30 december, så det finns gott om tid att lösa det på).

Alltså, kolla runt med dina vänner och bekanta och ta er till shopen på lördag om ni vill byta platser. Men ha tålamod med att det kan bli långa köer om det är många som vill byta.

Varmt välkomna!