Missa inte kvällens filmvisning!

Publicerad 26 november 2009

Missa inte kvällens unika filmvisning på Swedbank Stadion. Det finns fortfarande biljetter kvar och dessa köper man i MFF Shopen för 60 kronor. Var med när Malmö FF och Auto Images bjuder in Malmö FF:s medlemmar till att se Mitt hjärtas Malmö – MFF 100 år först av alla.

Möt exempelvis Andreas Nilsson, pionjären som är jämnårig med Malmö FF. Se en privatfilm där Eric Persson och pågarna åker till Nigeria 1963. Återupplev Bob, Bosse och andra starka profiler från 1975 i reportaget ”Varför vinner MFF alltid” och avslutningsvis guldfirandet 2004 sett ur ett supporter-perspektiv.

Endast 100 biljetter finns tillgängliga och dessa säljs nu i MFF Shopen för endast 60 kronor inklusive kaffe/te och kaka.

OBS! Endast för medlemmar i Malmö FF

När? Onsdagen den 2 december
Tid? Klockan 19:10-ca 20:30
Var? Mediacenter (ingång 27, Swedbank Stadion)
Pris? 60 kronor (inklusive kaffe och kaka)

Auto Images ger sedan 2005 ut serien Mitt Hjärtas Malmö. En dvd-serie som visar Malmös förändringar i stadsmiljön, dess invånare och karaktär. Mitt Hjärtas Malmö-serien består av en blandning av privatfilmer och arkivfilmer, kompletterat med nyinspelat material.
Volym 9 i serien som kommer i december ägnas helt och hållet åt Malmö FF med anledning av 100-års firande 2010. Filmen är en historisk resa i som berättar om när fotbollen kom till Malmö 1905 och fram till guldfirandet 2004.

Alla volymer av ”Mitt hjärtas Malmö” kommer att finnas till försäljning under kvällen.

Varmt välkomna till en trevlig stund.