Missa inte höstens fotbollfester!

Publicerad 08 september 2003

För er som inte vill missa bortamatchen mot HIF, hemmamatchen mot DIF eller någon annan av höstens fotbollsfester är uppmaningen solklar. Köp biljett och gör det omgående! Här är lite information om höstens matcher.

HIF borta:
Totalt har MFF/MFF Support fått 1680 ståplats- och 400 sittplatsbiljetter. Av dessa 2080 biljetter finns endast 350 ståplats kvar i MFF Supports butik på Östra Rönneholmsvägen 6.

DIF hemma:
Totalt är fler än 18000 biljetter bokade. Djurgårdens supportrar har redan sålt hälften av sina totalt 3535 biljetter. Intresset är stort så skynda er att försäkra er en plats.

Sporting Lissabon borta:
Intresset är stort från sponsorernas och supportrarnas sida att se denna match live. Information om biljetter kommer så fort vi vet mer. Helt klart är att alla MFF-supportrar som vill se matchen kommer att få plats.

AIK hemma:
Drygt 11 000 biljetter är bokade

Sporting Lissabon hemma:
Trots att det är mer än en månad kvar till hemmamatchen så såldes 3000 biljetter de första dagarna. Eftersom inte alla årskort gäller så finns det fortfarande många bra platser kvar. Tänk dock på att inte vänta till sita sekunden eftersom arenans kapacitet är begränsad.

IFK Göteborg hemma:
Knappt 11 000 biljetter är bokade