Missa inte festen på 100-årsdagen!

Publicerad 21 februari 2010

Det blir en fullspäckad fest den 24 februari. Många har redan köpt biljett men det finns fler så skynda att köp i MFF Shopen. Träffa A-laget. Hör Bengt Madsens, Håkan Jeppssons, Åke Stolts och Ola Solérs hyllning till Malmö FF. Massor av musik. Umgås med hundratals andra MFF-are. Ät och drick gott. Två överraskningar utlovas.

Onsdagen den 24 februari spelar Malmö FF på Malmö IP. Direkt efter matchen öppnar vi upp ett öltält på parkeringen bakom södra läktaren där festligheterna fortsätter i hela tre timmar! Mellan 18.00 och 18.30 är spelare och ledare i Malmö FF på plats för att mingla och bli intervjuade på scenen. Köp biljett i MFF Shopen för att försäkra dig om en plats!

Till själva matchen löser man entré i luckorna på Malmö IP precis som vanligt men till festen efteråt bör man köpa biljett i förväg så man inte missar en hejdundrande fest. För endast 150:- kronor erbjuds man följande:

– Tre timmars jubileumsfirande på klassisk MFF-mark mellan 17.00-20.00. Inom en radie på 100 meter bildades klubben, här har spelats MFF-matcher i både fotboll, ishockey, tennis, bordtennis och handboll.

– Ett 300 kvadratmeter stort uppvärmt tält med bord och stolar(begränsat antal)

– En ägg och sillmacka (ansjovis, som det var 1910), alternativt en värmande gulaschsoppa, samt dryck (lättöl/vatten/läsk), kaffe och kaka. Om du lägger till 30 kronor på plats så kan du byta ut din lättöl/vatten/läsk mot en starköl. Det finns även möjlighet att beställa en vegetarisk macka.

– Starkölsförsäljning

– Liveband på scenen – MFF-supportrarna Spootlajtz från Svedala 

– Mingel med Malmö FF:s A-lag

– Intervjuer och tal från Bengt Madsen, Håkan Jeppsson, Åke Stolt och Ola Solér

– Klockan 19.10 skålar vi för Malmö FF och sjunger ”MFF:are e vi alla”

– Flera överraskningar utlovas

Biljetterna säljs i MFF Shopen

Kompletterande information
Man behöver inte vara medlem i Malmö FF eller MFF Support för att delta. Alla är välkomna på festen. Det finns ingen begränsning i antalet biljetter man får köpa. Det finns bara en total maxgräns. Om man bor långt ifrån Malmö så kan man kontakta MFF Shopen på 040- 326350 och boka biljetter. Dessa kan avhämtas i MFF Shopen fram till den 24 februari klockan 14.30.