Minst 12000 namn på sex dagar!

Publicerad 24 september 2004

Efter träningen imorgon lämnar MFF Support över mer än 12000 namnunderskrifter till Joseph Elanga i hopp om att han stannar kvar i Malmö FF. Man uppmanar dessutom folk att ta sig till träningen för att göra det hela till en rejäl manifestation.

Namninsamlingen samt banderoll nu senaste matchen. MFF Support är aktiva och hoppas kunna bidra till att Joseph stannar kvar i himmelsblått.

På sex dagar fick man in över 11000 namn via internet. Dessutom hade man namninsamling på läktarna på senaste matchen mot DIF. I dagsläget vet man inte exakt hur många namn man fått in men det är med all säkerhet över 12000.

Lördagens träning på plan träningsplan 1 börjar 10.00.

Från MFF Supports hemsida 17 September 2004:

”Vänstervingen, mannen med leendet, mannen med inläggen som går rakt in i våra hjärtan har uttryckt en vilja att komma till en bättre liga. Han gör det med goda avsikter och kan, enligt uppgift, inte tänka sig att spela för någon annan svensk klubb. Inget är dock bestämt och MFF Support vill härmed uppmana alla, medlemmar som icke medlemmar, som sympatiserar med detta att stötta oss i kampen för att övertyga Jospeh att stanna i Malmö FF och uppmana Malmö FF att göra allt som står i deras makt för att få Jospeh att stanna.

MFF Support kommer, med start idag, köra en kampanj med syfte att visa Joseph och Malmö FF att Malmö FF:s supportrar älskar honom och vill inget hellre än att han stannar i Malmö. Vi har lagt ut en namnlista här på hemsidan där du som vill ha Joseph kvar kan skriva ditt namn. Namnlistor finns fr o m fredag också i vår affär och de kommer finnas i vårt tält innan matchen mot DIF på måndag. Dessa listor kommer sedan personligen att överlämnas till Joseph av representanter för MFF Support.

Under matchen mot DIF kommer dessutom på andra sätt vår kampanj för Jospeh att synas!

Joseph! Ditt breda leende, ditt lättsamma löpsteg och dina oberäkneliga inlägg, som även om de inte träffar målområdet träffar våra hjärtan…varje gång, har gjort dig till Malmöpublikens favorit. Stanna kvar!”