Milos Milojevic inför Varbergs BoIS

Publicerad 08 juli 2022 i Herr,Nyheter

Imorgon ställs vi mot Varbergs BoIS på Eleda Stadion. Här är Milos Milojevic tankar inför matchen. 

Om matchen

Avspark: 15.00
Spelplats: Eleda Stadion

Milos Milojevic om…

…värvningen av Moustafa Zeidan

– Det är en bra spelare som har gjort bra ifrån sig i IK Sirius. Jag har känt honom sen han spelade i IK Frej, när jag var tränare i Mjällby AIF. Han har en bra passningsfot och en bra blick för spelet. Det är en spelare som vi vill lyfta till en ny nivå när det kommer till hans poängskörd. Han kan funka i flera system, antingen som en åtta eller högerytter. Med spelarna som vi har kan det bli en bra balans och blandning i truppen med Zeidan.

…truppläget

– Isaac Kiese Thelin är redo för att starta imorgon. När en spelare kommer tillbaka från sjukdom, så få man se om han klarar 90 minuter direkt. Vi har alternativ för Isaac om han inte skulle orka. Ola Toivonen gjorde mål i den senaste matchen och kom till flera bra chanser mot Vikingur. Malik Abubakari finns också tillgänglig. Men det är alltid bra när ens förstavalsanfallare är tillbaka. 

– Sören Rieks är ett frågetecken. Det är inget allvarligt med honom men han känner fortfarande värk efter smällen han fick i Sundsvallsmatchen. Situationen med honom nu är dag för dag. På träningen idag var det bättre, så kanske det blir en överraskning i laget imorgon om han är redo. 

…vad som blir viktigt mot Varbergs BoIS

– Vi behöver se till att vinna andra bollarna och duellspelet. Se till att vara fokuserade och lugna. Vi får inte bli frustrerade av deras spelsätt. De känner sig trygga i sitt system och gör det bra. Det kommer inte bli enkelt utan vi måste se till att få snabb rörelse på bollen för att dra ut deras försvarare och få dem ur deras komfortzon. Vi måste vara mer effektiva på våra chanser än vad vi har varit de senaste två matcherna. 

Mer om matchen

Skadeuppdatering inför Varbergs BoIS

Publikinformation inför Varbergs BoIS

Matchvärd

huvudpartners

officiella partners