Milos Milojevic inför träningsmatchen mot TFF

Publicerad 19 juni 2022 i Herr,Nyheter

Efter en kort semester återsamlades laget i måndags. Efter en intensiv träningsvecka väntar nu träningsmatch mot Trelleborgs FF.

OM MATCHEN:

Avspark: Måndag 20 juni kl 18:00
Spelplats: Eleda Stadion
TV-sändning: Matchen sänds på discovery+

Årskortsinnehavare har fritt inträde. Årskort gäller som biljett. Har du inte årskort finns biljetter att köpa från 40 kronor.

Milos Milojevic om…

…träningsveckan som varit:
Vi har jobbat mycket med den sista tredjedelen i vårt anfallsspel, att stärka våra relationer mellan lagdelarna i spelet. Vi vill bli bättre på att utnyttja varandras styrkor och lära känna varandras styrkor bättre. Att de som är duktiga på att gå i djupled ska få bollen i djupled, de som är duktiga på fötterna ska få bollen på fötterna. Vi har inte varit så effektiva där i att dra nytta av varandras potential. Jag tycker det ser bättre och bättre ut, det finns inga genvägar utan det är kontinuitet som gäller.

…den allsvenska våren:
Vi har analyserat allt vi har gjort och tänkt igenom vad vi kan göra bättre och vad vi ska göra annorlunda. Vad vi gjort bra och vad vi vill göra mer av. Jag förstår att mycket har handlat om alla våra skador och som tränare vill du alltid ha alla spelare friska. Vi har fått rotera mycket på en del positioner och även om vi inte vill ändra vårt sätt att spela så har alla spelare olika kvaliteter och då får man ibland anpassa sig lite.

….att Pontus Jansson och Saman Ghoddos tränat med laget:
Det är jättebra för oss att spelare med mycket rutin kommer hit och håller igång. Deras träningar här bidrar mycket till oss, hela gruppen, men framförallt till våra unga spelare så ger det en bild av vad som kommer krävas av dem för att lyckas. Det ger också en möjlighet för oss som lag att mäta oss för vi vill förstås att våra spelare ska kunna leverera på en hög nivå och här får vi möjlighet att på träning mäta oss med två spelare som har stor erfarenhet av Premier League.

huvudpartners

officiella partners