Milos Milojevic inför Mjällby hemma

Publicerad 06 maj 2022 i Herr,Nyheter

Ett kanske något oväntat toppmöte mot Mjällby AIF står på schemat under lördagen. MFF:s huvudtränare Milos Milojevic delar med sig av sina tankar inför matchen.

Om matchen

Avspark: Lördag 7 maj 17:30
Spelplats: Eleda Stadion

Fåtal biljetter kan finnas till försäljning på mff.ebiljett.nu.

Milos Milojevic om…

…tillgängligheten i spelartruppen

– Sören och Isaac är off. Vi visste innan Hammarby att Sören skulle behöva en återhämtningsperiod. Han skulle inte kunna spela på 100 procent, så det är bättre att han vilar. Men Veljko är okej.

Läs senaste skaderapporten här

…att Erdal Rakip är avstängd

– Det påverkar mycket. Han har varit en av våra mest stabila spelare. Men det är kanske bra för honom att få lite vila och bli redo för AIK-matchen.

…Mjällbys starka säsongsinledning

– De är på andraplats, vi är på tredje. De har gjort det bra och är säkra i sitt spel. Andreas (Brännström) har gjort ett enormt bra jobb med att utveckla det de gjorde bra i avslutningen av förra säsongen. Vi har mer kvalitet om vi är på vår nivå och skarpa i sista tredjedelen. Vi har större möjligheter att få ett bra resultat imorgon.

…att möta sitt gamla lag

– Det är samma som med Hammarby. Jag känner dem och de flesta spelarna. Det har alltid varit en bra relation mellan oss, så det är inga problem. Jag jobbar i Malmö och vill vinna nästa match, det spelar ingen roll om det är Hammarby, Mjällby eller AIK. Det är samma attityd till alla matcher.

Matchvärd

huvudpartners

officiella partners