MFFtv: Supporterinformation inför Celtic FC – MFF

Publicerad 17 augusti 2015 i MFF TV

Bortasektionen på Celtic Park.

På onsdag väntas drygt 1000 MFF-supportrar färga Glasgow och Celtic Park himmelsblått när Malmö FF bortaspelar mot Celtic FC i den första matchen i Champions Leagues play off-omgång. Precis som vanligt kommer våra supportrar att ladda upp på en samlingspub och i Glasgow heter puben O´Neill´s och ligger på Merchant Square på Albion Street som ligger 30 minuters promenad ifrån Celtic Park. Under måndagen var delar av MFF:s personal och besökte Celtic FC för att tala med polis, inspektera bortasektionen på Celtic Park och tittade även till samlingspuben.

Samlingspub:

Våra supportrar kommer att ladda upp på puben O´Neill´s som ligger på hörnan av Albion Street och Bell Street. Puben tillhör byggnaden Merchant Square som har ett stort inomhus torg mitt i byggnaden som kan liknas vid en saluhall. Personalen på O´Neill´s såg fram emot onsdagen och hälsade att de var vana vid att ha stora supportersällskap på besök.

Marsch till arenan

Precis som vanligt kommer det att arrangeras en marsch mellan samlingspuben och arenan – en promenad som väntas ta cirka 30 minuter. 

Marschen avgår klockan 18.00 (skotsk tid) ifrån O´neills.

Väl vid arenan

Vår sektion ligger i hörnan av den ena långsidan som är något äldre och lägre än resten av arenan. Det kommer att finnas två ingångar, T67 och T66, som tar er in på sektionen och utanför kommer det att precis som vanligt vara visitering. Värt att notera är att platserna högst upp på sektionen kan ha något skymd sikt på grund av en stor takbalk som går längs hela långsidan.

Vouchers mot biljetter

Alla ni som köpt vouchers via ticnet.se kommer att ha möjlighet att byta in dem mot biljetter utanför vår sektion vid Celtic Park. Vi kommer att ha värdar utanför som hjälper er.

Flaggor, banderoller, trumma och megafon

Det är okej att ta med sig flaggor och flaggpinnar så länge pinnarna är gjorda av plats (VP-rör) och inte är längre än två meter. Teleskoprör är inte tillåtit. Det är okej att hänga banderoller på de gröna staketen som finns inne på sektionen. Celtic FC har godkänt trumma och megafon.

Rökfri arena

Precis som på Swedbank Stadion så är Celtic Park en rökfri arena. E-cigaretter är tillåtit.

Drick med måtta

Efter MFF:s kvalmatcher mot Rangers 2011 och Hibernian 2013 har Police Scotland bara goda minnen av MFF:s supportar och de hälsar alla hjärtligt välkomna tillbaka och påminner om att folk ska dricka med måtta.

För er som reser med MFF Support

Efter matchen kommer bussarna som tar er till flygplatsen stå på Springfield Road som ligger till vänster när ni kommer ut ifrån arenan. Polis kommer att finnas på plats för att visa vägen.

MFFtv med supporterinformation ifrån Celtic Park:

MFF:s supporter Liason Officer, Pierre Nordberg, visar upp samlingspuben: O´Neill´s:

Vi ses på onsdag!

huvudpartners

officiella partners