MFF:s kansli vidare till åttondelsfinal i MFF Support Cup

Publicerad 27 juli 2002

Anders Palmér blev premiärskytt för kansliet som vann två och spelade en oavgjord match idag. Morgondagens motståndare i åttondelsfinalen kommer från danska Lyngby och kallar sig Blue Wikings.

Som vanligt när det spelas supporterfotboll på Limhamnsfältet så bjöd vädergudarna på strålande sol och nästan ingen vind.

Klockan 11.00 ställde sig MFF Supports Cupgeneral Per Nobäck på en bänk och hälsade alla välkomna. En känga till Änglarna hanns också med innan han lämnade över till Malmö FF:s sportchef Hasse Borg för dagen invigare av cupen. Klockan 11.30 satte själva spelet igång.

Första motståndare för Malmö FF:s kansli var Guliganerna 1. Matchen slutade 4-2 till kansliet. Premiärskytt blev Anders Palmér som satte en tunnel på målvakten. Snyggast var dock Guliganernas andra reduceringsmål. Ett långskott från halva plan som satt nästan i krysset.

4-2 Patrick Winqvist

Nästa motståndare var MFF Support 3. Det blev en tuff match och på grund av domarinsatsen lite smågnälligt från motståndarna. Det stod länge 1-0 men så blev den bästa spelaren i MFF Support utvisad och straff utdömd till kansliet i slutet av matchen.

MFF Support 3- Malmö FF:s kansli
2-0 (0-0)

Målskyttar:
0-1 Jörgen Dahlström
0-2 Hasse Borg (straff)

Tredje motståndaren var Swedewolves d v s svenska supporterklubben till Wolverhampton. Vi det här laget var kansliet rejält trötta eftersom detta var tredje matchen i rad men endast 10 minuters paus. Skärpan var inte den bästa och motståndarna gjorde 0-1 efter bara en minut. Kansliet kvitterade och vände men med bara en minut kvar kunde ”engelsmännen” kvittera. Skottet tog på en kanslispelare och ändrade riktning och ställde vår annars duktige målvakt Christian Persson.

Malmö FF:s kansli- Swedewolves