MFF:s kansli föll mot Juventus

Publicerad 28 juli 2002

Finaldagen ställde MFF:s kansli upp med ett något mindre namnkunnigt lag än dagen innan. Dock gick man till semifinal där man förlorade knappt mot slutsegrarna Juventus. En klart godkänd insats av alla inblandade.

Avslutningsdagen av MFF Support Cup bjöd på ett strålande väder. För många av de som varit ute halva eller hela natten mottogs varken dagen eller solen med någon större entusiasm. Men åttondelsfinaler blev det och MFF:s kansli ställdes mot Blue Wikings från Lyngby. Starkt av deras supportrar att ställa upp med tanke på att laget gått i konkurs och startat om i division tre. Nu var de inte så många utan man fick låna för att få ihop ett lag så även om MFF:s kanslilag var något mindre namnkunnigt än dagen innan så behövde de inte anstränga sig speciellt mycket. Till slut blev det 12-1!

Malmö FF:s kansli- Blue Wikings, Lyngby
12-1(5-0)

Målskyttar:
1-0 Malin Göransson
2-0 Henrik Qvist
3-0 Sven Sjunnesson
4-0 Richard Henriksson
5-0 Nisse Lowén
6-0 Patrick Winqvist
7-0 Sven Sjunnesson
8-0 Självmål
9-0 Patrik Jandelin
10-0 Henrik Qvist
11-0 Anders Palmér
12-1 Christian Persson (straff)

I kvartsfinalen var det så dags för en svår motståndare nämligen ÖIS 2. Det blev en jämn och tuff match där Malmö FF:s kansli gick segrande ur striden. Positionsspelet hade varit lite si och så tidigare men nu började man att styra upp det. Mot slutet pressade ÖIS men det räckte inte ända fram.

Malmö FF:s kansli- ÖIS 2
2-1(2-0)

Målskyttar:
1-0 Patrick Winqvist
2-0 Henrik Qvist

De senaste årens två segrare Juventus och Lorensborgskrogen drabbade samman redan i kvartsfinal. Det blev jämnt och gick till en straffsparksläggning som Juventus gick segrande ur. Malmö FF:s kansli var tvungna att spela oerhört disciplinerat för att man skulle ha en chans. Det gjorde man också och ledde med 1-0 i paus. Men ett drömskott som gick stolpe in gav Juventusspelarna nya krafter och till slut blev det förlust 2-1. Trots att kansliet hade ett ribbskott i slutet av matchen och därmed chansen att kvittera så var segern helt rättvist och det visade sig även senare att man förlorat mot det bästa laget. Med fem influgna italienare från Torino så hade inte de andra lagen något att hämta.

Malmö FF:s kansli- Juventus
1-2(1-0)

Målskyttar:
1-0 Anders Palmér

Totalt spelade Malmö FF:s kansli sex matcher med fyra vinster, en oavgjord och en förlust som resultat samt målskillnaden 23-8.

Intern skytteliga Malmö FF:s kansli:
4 mål
Anders Palmér
Patrick Winqvist
Henrik Qvist

2 mål:
Sven Sjunnesson

1 mål:
Jörgen Dahlström
Hasse Borg (straff)
Richard Dahan
Christian Persson (straff)
Malin Göransson
Richard Henriksson
Nisse Lowén
Patrik Jandelin
Självmål

MFF Support Cup är över för den här gången och allt blev precis så lyckat som det brukar. Ett stort tack till cupgeneralen Per Nobäck. En sådan här helg händer det en massa roliga incidenter och en vill vi gärna belysa. Tydligen är turneringen väldigt trevlig för en supporter från IFK Göteborg missade bussen ner och bestämde sig för att ta en taxi enkel resa Göteborg- Malmö. Kostnad 2500:- Ett tack även till dig!

Resultat finalspelet MFF Support Cup 2002:

Åttondelsfinaler:

Juventus- ÖIS 1
3-1
Lorensborgskrogen- Änglarna, Eslöv
8-1
Malmö FF:s kansli- Blue Wikings
12-1
ÖIS 2- MFF Support 2
3-2
Svenska Fans- Arsenal
0-2
Kvastarna- MFF Support 3
0-1
MFF Support 1- Änglarna 1
1-0
MFF Support Stockholm- Swedewolves
3-0

Kvartsfinaler:

Juventus- Lorensborgskrogen
0-0, 4-3 efter straffsparksläggning
Malmö FF:s kansli- ÖIS 2
2-1
Arsenal- MFF Support 3
0-3
MFF Support 1- MFF Support Stockholm
0-1

Semifinaler:

Malmö FF:s kansli- Juventus
1-2
MFF Support 3- MFF Support Stockholm
1-0

Final:
Juventus- MFF Support 3
3-0

Jumbofinal:

Guliganerna 2- Änglarna 2
3-1