MFFs julshow – Julens mirakel – har premiär ikväll

Publicerad 29 november 2013

Ikväll är det premiär för årets julshow på Swedbank Stadion – Julens mirakel – med bland andra Bjön Ranelid och Paul Tilly i rollerna. Showen äger rum i Swedbank Stadions Restaurang 1910. Utöver show, bjuds det på ett överdådigt skånskt julbord, som givetvis kompletteras med lika god dryck. I entrén välkomnas alla gäster av MFF-spelare.

Kvällen börjar alltså med ett varmt välkomnande av MFF-spelare som väkomnar i entrén och bjuder på glögg med tilltugg. Efter glögg, tilltugg och mingel väntar sedan ett överdådigt skånskt julbord fyllt med alltsköns läckerheter.

När den värsta hungern är stillad drar årets show igång och med humor, musik, magi och lyrik ger vi er kanelen i gröten med årets absolut bästa julstämning. Men det slutar inte där.

Efter showen är det nämligen Din tur att ta plats på estraden. Dansgolvet öppnas och husband och vår DJ tar hand om er tills ni ger er av hemåt i vinternatten.

Det blir helt enkelt en makalöst trevlig kväll med mat, dryck, sång, musik och dans… precis som det ska va´! Ta chansen att boka din plats, än finns det ett fåtal platser kvar.

Datum för showen:

29 november

5 december

6 december

13 december (fullbokat)

För bokningsförfrågan, klicka här  

Alternativt skickar du bokningsförfrågan och beställning till: event@mff.se eller ringer oss på tel: 040-32 66 02.

Priser:

Barbiljett: 295:-

Julbord och show: från: 695:-
(695:- torsdag, 775:- fredag)

Dryckespaket till försäljning:

Paket 1  Pris 80 kr ex moms
2 st enhet dryck

Paket 2  Pris 140 kr ex moms
2 st enhet dryck
Snaps 5 cl

Paket 3  210 kr ex moms
2 st enhet dryck 
Snaps 5 cl
Avec 3-5 cl 

Alkoholfria alternativ finns och även barförsäljning. Alla priser exkl moms.