MFF:s julkalender samlade in 104 400 kronor

Publicerad 28 december 2016 i Nyheter

Malmö FF:s julkalender inbringade sammanlagt 104 400 kronor. Som en del av MFF:s samhällsengagemang går pengarna oavkortat till stiftelserna Henrik Superman och Ronald McDonald Hus.

Den 1 december startade Malmö FF en julkalender via auktionsbolaget Tradera. Bakom 24 olika luckor har vi auktionerat ut signerade matchtröjor och andra ting som MFF-spelarna använt under säsongen.

Buden har strömmat in och när vi nu sammanställer siffrorna står det klart att auktionerna har inbringat sammanlagt 104 400 kronor.

Hela summan skänker Malmö FF till Henrik Superman och Ronald McDonald Hus, två ideella stiftelser som MFF stödjer sedan sommaren 2016. Gemensamt för de två stiftelserna är att de är lokalt förankrade, icke-vinstdrivande och att de arbetar för att på olika sätt hjälpa barn med svåra sjukdomar.

Med hjälp av pengarna har Henrik Superman som mål att under våren kunna göra en utflykt med MFF-bussen där barnen får en dag fylld av aktiviteter. För Ronald McDonald Hus kommer pengarna hjälpa till att finansiera byggnationen av en ny lekplats.

Malmö FF vill härmed säga tack till alla som lagt bud och därmed bidragit till att hjälpa sjuka barn och deras familjer!

huvudpartners

officiella partners