MFF:s damlag tilldelade serieplats

Publicerad 02 december 2019 i Nyheter

Malmö FF:s ansökan om serieplats för det nybildade damlaget har nu beviljats av Skånes Fotbollförbund. MFF:s damlag kommer att spela i division 4 sydvästra nästa säsong.

Malmö FF:s extrainsatta årsmöte beslutade i förra veckan att föreningen ska starta damlag. Nu står det klart att MFF:s damer ställer upp i seriespel redan nästa år.

– Vi ser med spänning fram emot seriepremiären. Nu fortsätter det grundläggande arbetet med framför allt rekrytering av spelare och ledare, men också att sätta organisationen runt omkring och annan administrativ planering, säger Daniel Andersson, tillförordnad sportchef på damsidan.

Lördagen den 7 december klockan 10:30 öppnar Malmö FF upp för provträning till seniorlaget. Är du intresserad av att provträna på lördag? Läs mer här.

Malmö FF planerar även för den kommande flickverksamheten som är tänkt att starta i januari. Där arbetar MFF med utgångspunkten att inledningsvis skapa två grupper, en för 11-12-åringar och en för 13-14-åringar. Mer information om de här grupperna kommer framöver.

huvudpartners

officiella partners