MFF ute ur cupen

Publicerad 04 juli 2010

Även i år satte Mjällby punkt för MFF:s framfart i Svenska Cupen. Hela 4-1 skrevs segern till hemmalaget för dagen på Swedbank Stadion, och alla målen gjordes av Mostapha El Kabir.

Det var alltså Mjällby som offciellt var hemmalag när lagen drabbade samman på Swedbank Stadion i Svenska Cupens fjärde omgång söndag eftermidda, detta på grund av att listerlänningarnas home ground Strandvallen ännu inte är i speldugligt skick efter en omläggning av gräsmattan.

MAIF tog ledningen i mitten av första halvlek, och lyckades i andra halvlek spä på 1-0 med både ett andra och ett tredje mål, innan Guillermo Molins reducerade för MFF. Men en himmelsblå vändning var aldrig nära, och med tio minuter kvar av matchen gjorde Mostapha El Kabir sitt och Mjällbys fjärde mål. Slutresultat: 4-1.

Kommentarer och matchreferat följer. Läs Andreas Lindvalls liverapportering från matchen här.