MFF U21 – TFF på Husiegård IDAG ***Uppdaterad***

Publicerad 02 september 2009

På fredag, den 4/9, kl. 16.00 spelar Malmö FF U21 en viktig match mot Trelleborgs FF i kampen om vilket av lagen som ska nå U21-slutspelet.

Som ett led i samarbetet mellan MFF och olika klubbar i vårt fotbollsnätverk kommer matchen att spelas på Kvarnby IK:s matcharena Husiegårds IP. Kampen om den sista slutspelsplatsen från Folksam U21 Södra står mellan just MFF och TFF vilket ger extra krydda till matchen. Om MFF vinner eller spelar oavgjort är platsen i slutspelet klar. Vid förlust måste vi vinna den hängmatch vi har i förhållande till TFF i sista omgången. Sådana är förutsättningarna.

MFF:s trupp:

Målvakter: Jonas Sandqvist, Tobias Uddenäs.

Försvarare: Filip Stenström, Pelle Holm, Nenad Stojadinovic, Tobias Malm, Jetmir Useinovski.

Mittfältare: Patrik Karlsson, Hicham Ali, Skerdilaid Gashi, Muamet Asanovski, Kristoffer Jeppsson.

Forwards: Alex Nilsson, Dardan Rexhepi, Bahrudin Atajic.

Som synes ett riktigt ungt lag från MFF:s sida, bara Jonas Sandqvist ”överårig”, och jämte honom endast Filip Stenström och Alex Nilsson från A-truppen. Allra yngst och debutanter i U21-sammanhang är Kristoffer Jeppsson och Bahrudin Atajic, båda från P16-laget och födda 1993.

 

Tränarkommentarer
Gå in på http://www.kvarnbyik.se/the-news/547-mff-tff-4sept för att läsa om tränarnas kommentarer inför matchen.

Kvarnby IK
Kvarnby IK är en av Skånes största fotbollsklubbar med verksamhet i alla åldrar för både pojkar och flickor. År 2004 blev Kvarnby IK utsedd till Årets Förening av Svenska Fotbollsförbundet. I motivering nämndes bland annat klubbens policydokument Blå Tråden, klubbens drogförebyggande arbete samt satsningen på en professionell ledarutvecklare. Detta är något klubben har fortsatt att utveckla de senaste åren.

Under läsåret 2009/2010 har Kvarnby IK nio ungdomar (8 st födda 1996 och 1 född 1995) i Malmö FF:s fotbollsakademi. Herrlaget är nykomlingar i division 3 och leder serien med fyra omgångar kvar. Damlaget spelar i division 4 och ligger efter 13 omgångar på en 7:e plats.

Om du vill veta mer om Kvarnby IK så besök deras hemsida www.kvarnbyik.se