MFF U21 krossade Stadslaget

Publicerad 11 februari 2009

Det blev till slut 9-0-seger för MFF mot Stadslaget ute på Heleneholm efter 5-0 i paus. Hattrick av såväl Babis Stefanidis som Agon Mehmeti och två mål av Jimmy Touma. Efter matchen framhöll Roland Nilsson inställningen hos sina spelare.

Avbytare:
Max-Ludwig Gustafsson, Tobias Malm, Patrik Karlsson, Besnik Rrustemaj, Tobias Lewicki, Robin Simovic.

Byten: Alex Nilsson, Jimmy Touma, Agon Mehmeti och Amin Nazari ut, Tobias Lewicki, Robin Simovic, Tobias Malm och Patrik Karlsson in.

Malmö FF:s U21-lag gav inte Stadslaget någon pardon I kvällens match under hyfsat tuffa väderleksförhållanden ute på Heleneholms IP: 9-0 skrevs slutligen segern till himmelsblått efter fem noll i paus.

Lagkaptenen för kvällen Babis Stefanidis gjorde inte bara comeback efter sin nästan årslånga skadefrånvaro, han inledde också målskyttet med de två första baljorna och samlade totalt ihop till ett hattrick. Agon Mehmeti tog vid och följde upp med två pytsar, och även han kom upp i tre mål i matchen. Jimmy Touma stod för två noteringar i målprotokollet och till slut avrundade hans avbytare från P16-laget Tobias Lewicki matchen med sitt 9-0-mål.

För mer om målen och tilldragelserna i och kring matchen hänvisas till Himmelrikets direktrapportering .

Efter matchen var det svårt att inte fråga Roland Nilsson…
…vilket värde har en sån här match egentligen?
– Tyvärr inte så mycket… Men – det var kul att se spelarnas inställning till matchen ikväll, den var väldigt bra. Och det var kul att se de unga spelarna från A-laget, de gick in och visade bra takter. De andra i A-truppen fick i alla fall mellan 60 och 90 minuter.

Någon spelar du vill framhålla särskilt?
– Det var skoj att se Babis Stefanidis spela igen.