MFF U21 – Hammarby IF U21 tisdag 17.00 *uppdaterad*

Publicerad 05 oktober 2015 i Nyheter

Idag klockan 17.00 tar Malmö FF:s U21 emot Hammarby IF U21 på Malmö Stadion och det är fritt inträde på den södra läktaren och vi öppnar upp klockan 16.00.

Om ni inte har möjlighet att ta er till Malmö Stadion så visar Cmore matchen på Cmore Sport och på deras internettjänst.

Slutspelsgruppen har nått sin fjärde omgång och MFF väljer att ställa upp med följande elva: 

Marko Johansson 

Andreas Vindheim
Franz Brorsson
Felipe Carvalho 
Truls Verngren 

Simon Kroon
Mattias Svanberg 
Alex Freyr Hilmarsson  
Tobias Sana 

Agon Mehmeti
Pawel Cibicki 

Avbytare: Tobias Kristensson, Johan Brannefalk, Petar Petrovic, Granit Stagova, Teddy Bergqvist

Om matchen har tränare Olof Persson följande att säga:  

– I matchen mot Norrköping valde vi att matcha ett väldigt ungt lag och det tog förstås hårt på killarna. Men revanschlustan är stor och vår målsättning är nu att vinna resterande matcher för att på så sätt vinna gruppen, menar Olof. 

Idag provspelar dessutom den isländske mittfältaren Alex Freyr Hilmarsson. Han kommer bilda ett innermittfält tillsammans med Mattias Svanberg. Om islänningen hade Olof följande tankar:  

– Han är duktig och det såg bra ut på träningen igår, så det ska bli extra intressant att se honom i tävlingssammanhang, tycker Olof.

(Efter önskemål av Cmore ändrades avsparkstiden ifrån 17.00 till 18.00. Dock visade det sig att Hammarby IF redan bokat sina flygbiljetter tillbaka till Stockholm baserat på den första avsparkstiden vilket gör att matchen kommer att spelas 17.00)

huvudpartners

officiella partners