MFF U: Resultat från helgen

Publicerad 02 juni 2014

Det blev ännu en storseger för U19 medan U17 hade matchledigt. Dessutom spelade P13 en internationell turnering i Holland och fick värdefull rutin för framtiden.

Malmö FF U19 – Kalmar FF 5-0 (1-0)
Mål: Freddie Brorsson 3, Deniz Hümmet och Zia Sakirovski

Segertåget fortsätter för U19 som fått upp farten ordentligt efter en knackig start. Mot Kalmar FF var inget undantag.

På tisdag 3/6 spelar U19 final i Ligacupen. BK Häcken väntar på bortaplan. Matchen spelas 17.30 på Valhalla i Göteborg.

Halmstad BK P16 – MFF P15 2-4 (1-0)
Mål: Teddy Bergqvist 2, Max Olsson och Chadi Hadrous.

Malmö FF P13
Malmö FF P13 – Botev Plovdiv 0-0
Malmö FF P13 – Heerenveen 0-1
Malmö FF P13 – Sneek 3-1 (Mål: Jesper Dickman 2, Alexander Robert)
Malmö FF P13 – Cambuur 0-0 förlust på straffar

P13 hamnar på 7:e plats i en turnering där det var små marginaler. Vi spelade oavgjort mot Botev Plovdiv som sedan går vidare och vinner turneringen. Glädjande för MFF:s del är att Jesper Dickman blev utsedd till turneringens bästa spelare.

Malmö FF P12
MFF P12 vann Malmö Grip Cup som arrangeras av BK Olympic i stor stil. I semifinalen vann vi mot IFK Stocksund med 9-0 och i finalen blev det 5-0 mot LB07. För alla resultat gå in på cupens hemsida.