MFF U: Helgen som gick

Publicerad 16 mars 2010

Idel segrar för ungdomslagen i helgen. P15 var tillbaka i träningsmatchandet igen och vann enkelt, P14 vann sin andra match i DM, P13 vann en mycket jämn kamp mot Lyngbys duktiga 97:or och P12 vann båda sina matcher.

Malmö FF P15 – Älmhults IF J-lag 7-0 (3-0)
Målskyttar: Flamur Tafilaj 3, Silvester Pataki 2, Jacob Palander och Simon Lydén.

Malmö FF fick under helgen besök av ett juniorlag från Älmhult. I samband med deras studiebesök i Malmö spelade de också en träningsmatch mot MFF P15. MFF fick jobba en del mot det något äldre motståndet men kunde till slut vinna ganska så övertygande.

FC Trelleborg P14 – Malmö FF P14 0-3 (0-2)
Målskyttar: Stefan Rasic, Simon Kralj och Jerry Randolph.

P14 spelade sin andra gruppspelsmatch i DM. Matchen spelades på konstgräs i Anderslöv mot FC Trelleborg (fd Stavsten Ymor). MFF gjorde väl inte en av sina bättre insatser. Efter 10-4 i första matchen mot Gif Nike tog laget lite för lätt på uppgiften. Men försvarmässigt skötte MFF sig bra och höll nollan. Tre mål framåt gjorde att laget ändå tog en stabil seger.

Malmö FF P13 – Lyngby BK P13 3-2 (2-2)
Målskyttar: Zia Sharirovski, Johan Brannefalk och Astrit Seljmani.

I P13-klassen fick vi bra motstånd av danska Lyngby. De stod upp riktigt bra och fram till paus var matchen jämn både spelmässigt och resultatmässigt. I den andra halvleken tog MFF över något och kunde trycka in ett tredje mål vilket även gav laget segern.

Malmö FF P12 – Kulladals FF P13 5-1 (1-1)
Målskyttar: Zackarias Faour 2, Renad El-Jerbi, Daniel Ask och Ilir Tahiri.

Landskrona BoIS P12 – Malmö FF P12 3-7 (2-2)
Målskyttar: Alan Asaad 3, Daniel Ask 3 och Johan Erdös.

Yngsta 11-mannalaget fortsätter att rada upp segrar. I helgen kom två till då Kulladal hemma och Landskrona borta besegrades med klara siffror. Liksom i de tidigare matcherna så är det full fart framåt och 12-åringarna lyckades sammanlagt sätta dit tolv mål på dessa båda matcher.