MFF tog viktig seger mot Syrianska

Publicerad 20 juni 2013

Malmö FF spelade ikväll mot Syrianska FC på Södertälje fotbollsarena inför drygt 2000 åskådare. MFF gick segrande ur kampen med 2-3.

MFF spelade både en fin och underhållande fotboll i Södertälje. Strax innan paus nickade Dardan Rexhepi in matchens första mål. Efter drygt tjugo spelade minuter i den andra halvleken gjorde hemmalaget två må inom loppet av två minuter. Trots detta vek MFF inte ner sig. Laget krigade istället på och Tokelo Rantie byttes in. Cirka tio minuter efter sitt inhopp kvitterade han, Dardan Rexhepi stod för en snygg assist, i form av en klack. Med ungefär åtta minuter kvar av ordinarie matchtid fastställde Jiloan Hamad slutresultatet, 2-3.

Värt att nämna är att Petar Petrovic och Benjamin Fadi fick göra varsin allsvensk-debut.