MFF- Swansea: så gör du med årskort!

Publicerad 29 juli 2013

Har du årskort har du förtur till din plats i våra matcher i Europa League. Nästa hemmamatch är den 8 augusti mot Swansea City AFC, kl 19.00.

I tredje kvalomgången ställs vi mot Premier League-laget Swansea City AFC som tränas av danske Michael Laudrup. Det är alltså en riktigt högklassig utmaning som väntar. Skulle vi ta oss vidare väntar därefter en sista omgång i kvalet – play off – innan det är dags för gruppspel.
 
MFF – Swansea City AFC spelas den 8 augusti, med start kl 19.00.
 
Din årskortsbiljett till matchen ligger reserverad åt dig på ditt årskort. Vill du aktivera din biljett loggar du in på länken nedan (ha ditt betalkort redo!)
 
Betala din biljett här!
 
Precis som vid matchen mot Hibernian blir ditt årskort aktiverat när du betalat och därefter fungerar årskortet som din biljett, precis som vid en Allsvensk match. 
 
I allra möjligaste mån vill vi att ni ska få sitta på era ordinarie platser även i Europa League. Till matchen mot Swansea är också övre etage öppet. Vi reserverar oss dock för att eventuellt behöva frigöra vissa platser till förmån för TV-plattformar eller UEFA. De som detta eventuellt berör kommer då att kontaktas direkt av MFF och erbjudas bästa möjliga ersättningsbiljetter.
 
Priserna denna match motsvarar en allsvensk match kategori 1. Norra läktaren kommer att säljas som onumrerade sittplatser, vilket betyder att den kommer i praktiken fortsätta att fungera som ståplats.
 
Förköpet av era årskortsplatser gäller t.o.m. 30 juli. Därefter kommer biljetterna att säljas via våra vanliga försäljningsställen MFF Shopen och Ticnet.
 
Våra killar kommer behöva allt tänkbart stöd för att klara av ett lag av så hög dignitet som Swansea City. Vi hoppas få se dig den 8 augusti. Välkommen!
 
Saknar du lösenord?
Ha ditt betalkort redo och logga in nedan med den e-postadress som är registrerad på ditt årskortskonto. Om du saknar eller har glömt ditt lösenord kan du hämta ett nytt här. Klicka på ”Logga in” uppe i högra hörnet, fyll i din e-postadress och klicka sedan ”Glömt lösenordet”. Fyll i din e-postadress och skicka. Gå sedan tillbaka till denna sida för att logga in.
 
Frågor? Kontakta biljett@mff.se så hjälper vi dig.