MFF Support släpper nytt öl!

Publicerad 15 juni 2002

MFF Support har tillsammans med bryggeriet Två Bryggare tagit fram en ny öl. I samband med tisdagens viktiga dammatch mot Umeå IK kan man för första gången smaka det nya ölet. Ännu en anledning att gå och stötta damerna alltså!

Kopierat från www.mffsupport.com

”MFF Dam spelar sin, kanske, största match någonsin. Kom och stötta dem i sin väg mot SM-titeln samt passa på att för första gången smaka av den nya Support-ölen. Di Blåes öl kommer att finnas till försäljning från kl 1700. Tillsammans med MFF, Lorensborgskrogen och Två Bryggare anordnas det öltält, så kom hungrig och törstig!

Den 18:e juni kl 19.00 är det avspark för årets match i damallsvenskan. Malmö FF möter regerande mästarna Umeå IK. Nästan hela landslaget finns på plats och vi hoppas på en underhållande match mellan svensk damfotbolls två giganter.

Om MFF Dam skall vinna SM-guld i år så är detta en match man absolut inte får förlora. Givetvis hoppas vi på seger, och vi vet att den ligger mycket närmare om vi kan ge damerna vårt stöd på läktaren.

Vi uppmanar våra medlemmar och övriga att ställa sig på långsidan på Malmö IP och hjälpa till att höja stämningen på detta toppmöte. Du vet väl att du som medlem i MFF Support har fri entré på alla MFF Dams hemmamatcher.

Sex raka silver SKALL bli guld i år! Med vår hjälp går det lättare.

Kom igen, tjejer!”