MFF söker värdar till Norra Blå

Publicerad 10 mars 2016 i Nyheter

Intresset för Norra Blå ökar ständigt och i år kommer vi utöka sektionens kapacitet och därför söker vi nya värdar.

Snart börjar den allsvenska säsongen och succén med Norra Blå fortsätter. Vi märkte redan förra året att Norra Blå var otroligt populärt då alla årskort tidigt tog slut. Av den anledningen så har vi i år valt att utöka sektionen från 116 årskort till 169. Vi kommer även ha möjlighet att sälja lösbiljetter till Norra Blå men exakt hur många det blir är inte bestämt än då några mindre förändringar ska göras på sektionen och det är först därefter som vi kan få fram exakt kapacitet.

För er som inte känner till Norra Blå så är det vår sektion för Supportar mellan 9-14 år. Här får ungdomarna en chans att utan sina föräldrar bidra till stämningen och stötta laget på sin egen sektion och med folk i sin egen ålder på Swedbank Stadion. Sektionen ligger i nära anslutning till ståplats och har speciella värdar. Ambitionen är att hålla i egna flaggmeck och att minst en gång under säsongen anordna en resa till en bortamatch.

För att allt detta ska vara möjligt så har vi ideella värdar med kompetens om hur det är att arbeta med ungdomar och om Supporterkultur runt Malmö FF. Med tanke på att sektionen ska utökas så söker vi därför nya värdar till Norra Blå.

Om du känner att du vill och kan bidra så hör gärna av dig till vår SLO Pierre Nordberg på e-postadressen pierre.nordberg@mff.se. Vi ser gärna att du som söker är över 20 år.

huvudpartners

officiella partners