MFF söker ungdomstränare

Publicerad 17 maj 2022 i Nyheter,Ungdom

Nu söker MFF-Ungdom dig som vill vara med och utveckla våra allra yngsta pojkar i åldern 9-11 år. Vi söker dig som brinner för att utveckla barn och ungdomar med stor passion för fotboll.

Hur ser rollen ut?

Vi söker en fotbollstränare vill jobba med utvecklingen av de första viktiga stegen i vår utbildningsplan, ”Den himmelsblå vägen”.  Du ska vara noggrann i såväl förberedelser som i utvärderandet av träningspass och matcher, som du genomför tillsammans med din tränarkollega.

Att vara ungdomstränare i Malmö FF förutsätter ett stort engagemang där en vecka innehåller tre träningspass under kvällstid i veckan, plus 1-2 matcher på helgerna.

Vem söker vi?

Vi söker dig som brinner för utveckling av unga och ambitiösa spelare, både på och utanför planen. Vi tror du är ödmjuk inför uppgiften, har en vilja att lära dig nya saker och hänga med i utvecklingen. 

Vi ser gärna att du tagit de första stegen i din egen tränarutveckling och att du har en stor tro på din egen förmåga att klara en ibland utsatt roll som ungdomstränare i en elitklubb.

I grunden måste du också dela klubbens starka värdegrund.

Vad erbjuder vi?

Du får verka i en ambitiös talangutvecklingsmiljö i Sveriges bästa ungdomsakademi där vi har en ambition att hela tiden bli bättre och utveckla morgondagens elitspelare. Möjligheten att utveckla dig själv som ledare och tränare är också stor. Vi erbjuder både förbundets utbildningar såväl som interna utbildningar.

Rollen är ingen tjänst men vi erbjuder en mindre ersättning.

Är du den vi söker?

Kontakta vår Sportchef Ungdom, Per Ågren (via per.agren@mff.se) med en intresseanmälan där du kort beskriver dig själv, din erfarenhet, din ambition och varför du söker denna möjlighet.

huvudpartners

officiella partners