MFF söker rekryterare till Karriärakademin

Publicerad 01 juni 2022 i MFF i Samhället

Vill du arbeta med rekrytering och sociala frågor i Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening? Malmö FF söker nu rekryterare till sin verksamhet Karriärakademin.

Karriärakademin är en del av MFF i samhället som verkar för målgruppen arbetssökande Malmöbor som är inskrivna på arbetsmarknadsavdelningen inom Malmö stad. Vi samarbetar med Malmö stad inom ett så kallat Idéburet och offentligt partnerskap sedan 2015 där staden går in med halva finansieringen och Malmö FF går in med resterande.

Vi har det gemensamma målet: att fler Malmöbor blir självförsörjande. Vår roll i värdekedjan är att ta vara på jobbmöjligheter som finns bland Malmö FFs samarbetspartners och erbjuda rekryteringsprocesser som gynnar staden, företagen och malmöbon. För att skapa ett kvalitativt resultat anordnar vi även inspirerande samtal, Karriärdagar med fotboll, HR-träffar och små/stora rekryteringsträffar här på Eleda Stadion – Läs mer här!

arbetsroll

Som rekryterare inom MFF i samhällets verksamhet Karriärakademin är ditt huvuduppdrag att genom kontaktskapande i vårt företagsnätverk skapa jobbmöjligheter för målgruppen. Ett tätt samarbete sker även dagligen med handläggare på Malmö stad och deras arbetsmarknadsavdelning. Genom att anordna varumärkesstärkande aktiviteter och event ger vi företagen en plattform att visa upp sin bransch och arbetsplats som även kan framkalla jobbmöjligheter på längre sikt.

För det här jobbet är det krav på:

Läs mer om tjänsten och hur du skickar in din ansökan via knappen nedan.

FRÅGOR

Kontakta Desiree Jonsson, Projektkoordinator – Malmö FF:s Karriärakademi, på desiree.jonsson@mff.se eller 0736-692109.

Malmö FF hanterar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Vår fullständiga personuppgiftspolicy hittar du på vår hemsida.

huvudpartners

officiella partners