MFF söker heltidsanställd tränare till äldre flicklag

Publicerad 12 oktober 2023 i Nyheter,Ungdom

Malmö FF har som ambition att vara en ledande förening även på dam & flicksidan och söker därför en tränare som har ambitioner att arbeta dedikerat i en elitverksamhetsmiljö som huvudtränare för ett av våra äldre flicklag.

Hur ser rollen ut?

Du kommer att ansvara för ett av våra äldre flicklag i vår seniorförberedande verksamhet som huvudtränare och tillsammans med en assisterande tränare utveckla spelarna och laget där syftet är att göra spelarna redo för vårt representationslag. Du ska även kunna ta ansvar för exempelvis scouting, analys på flicksidan och andra arbetsuppgifter som att sköta träning i vår breda skolverksamhet. Rollen innefattar även:

Vem söker vi?

Som person ser vi att du är ambitiös, driven och noggrann i både planering, utförande samt utvärdering. Brinner för spelarutveckling både på och utanför plan. Men också en nyfikenhet att vilja utvecklas och ständigt lära.

Din arbetsplats kommer att vara på stadionområdet där du tillsammans med övriga tränare i verksamheten kommer kunna utvecklas och utveckla andra.

Vad erbjuder vi dig?

Du blir fotbollstränare på heltid i en ambitiös talangutvecklingsmiljö certifierad som Sveriges bästa. Du får möjlighet att växa som individ och i ditt yrke tillsammans med många skickliga kollegor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Är du den vi söker?
Ansökan skickas till:  

maxim.khalil@mff.se
Assisterande sportchef dam

per.agren@mff.se
Sportchef Ungdom

huvudpartners

officiella partners