MFF söker fysioterapeuter

Publicerad 14 november 2019 i Nyheter

Malmö FF söker två personer för tjänsten som fysioterapeut gällande utökning av det medicinska teamet i A–laget.

Malmö FF:s verksamhet utgår från vår värdegrund: Ambition (med mod och ambition når vi framgång), Glädje (genom positiv attityd och underhållning skapar vi glädje), Fair Play (vi följer regelboken på och utanför plan) och Klubben är störst (klubben är större än laget, laget är större än individen). Vår vision är att vara bäst i Norden på och utanför plan och att vara etablerade i Europa.

Fysioterapeut i Malmö FF

Som fysioterapeut i MFF arbetar du tillsammans med övriga ledare i Malmö FF:s A-lag. Inom ledarstaben finns en medicinsk avdelning som innefattar läkare, fysioterapeuter och en massör. Rollen som fysioterapeut innefattar flexibla arbetstider med både kvälls- och helgjobb.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med övriga fysioterapeuter ansvara för bedömning och rehabilitering av skador, planering och genomförande av skadeförebyggande träning samt akut skadebedömning vid träning och match.

Egenskaper

Dina professionella egenskaper är att du är legitimerad fysioterapeut och har erfarenhet av att arbeta med idrottsmedicin. Du ska ha god kunskap inom rehabilitering av idrottsskador. Vi ser gärna att du har vidareutbildning inom behandlingstekniker såsom IMS, Mulligan och OMT/OMI.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du är positiv, flexibel, tar stort ansvar och har lätt för att samarbeta i grupp.

Du är en lagspelare som arbetar nära och tillsammans med dina kollegor samtidigt som du kan arbeta självständigt och fatta egna beslut. Du vill utveckla dig själv i din roll och utveckla MFF:s medicinska team i stort.

Förståelse för föreningen Malmö FF och verksamhetens alla delar är nödvändig i rollen.

Övrigt

Tillträde till tjänsten sker i januari 2020.

Anställningen är 75 procent kontraktsanställning tom 2020–08–31 med möjlighet till förlängning.

Malmö FF:s verksamhet är inte bunden till kontorstid på vardagar. Tjänsten kräver flexibilitet och innefattar arbete på kvällar och helger.

Malmö FF verkar för en jämn könsfördelning i organisationen och ser gärna kvinnliga sökande till tjänsten.

Ansökan

Alla som är intresserade av tjänsten och anser sig lämpliga för den utifrån ovan nämnda egenskaper är välkomna att skicka in en ansökan.

Ansökan skickas till jesper.robertsson@mff.se senast 2019-11-30. Ange ”Fysioterapeut” i ämnesraden. Ansökan ska innehålla CV, en personlig beskrivning av den sökande och eventuell annan information som är relevant för tjänsten.

Kontakt

Daniel Andersson, sportchef, daniel.andersson@mff.se
Jesper Robertsson, idrottmedicinskt ansvarig fysioterapeut, jesper.robertsson@mff.se

huvudpartners

officiella partners