MFF skriver A-kontrakt med Dennis Hadzikadunic

Publicerad 13 september 2017 i Nyheter

Malmö FF har tecknat ett A-kontrakt med den 19-årige mittbacken Dennis Hadzikadunic. Avtalet sträcker sig till och med 2020.

Dennis Hadzikadunic kom till Malmö FF från BK Olympic i samband med att han började årskurs åtta på Fotbollsakademin på Swedbank Stadion. Han gjorde sig känd som målinriktad och ambitiös både i skolan och på fotbollsplanen.

Hans A-lagsdebut i Malmö FF kom i en träningsmatch mot HJK Helsingfors våren 2016. Senare samma år skrev han ett lärlingskontrakt med MFF och gjorde dessutom allsvensk debut borta mot Gefle IF i seriens näst sista omgång. I årets allsvenska har det blivit tre inhopp, där en stark halvlek i bortamatchen mot BK Häcken särskilt står ut bland prestationerna.

Daniel Andersson, sportchef Malmö FF:

– Dennis är väldigt snabb, stark och bra på huvudet. Han är duktig defensivt men även skicklig med boll. Som person är han lugn, sansad och väldigt seriös. Han tar för sig mer och mer och har börjat att konkurrera om en startplats på allvar.

Dennis Hadzikadunic:– Det känns riktigt skönt. Jag är riktigt glad över att vara en del av Sveriges bästa klubb. Jag har sett fram emot det här sen jag var liten. Det har varit mitt mål och nu har jag uppnått det. Nu gäller det att vilja ha ännu mer.

huvudpartners

officiella partners