MFF ser allvarligt på gårdagens incident på den norra läktaren

Publicerad 06 maj 2016 i Nyheter

Vid gårdagens match mot BK Häcken skadades fyra åskådare till följd av illegal användning av pyroteknik innan matchstart. Malmö FF ser mycket allvarligt på händelsen.

Över 22 000 åskådare och ett fantastiskt tifoarrangemang gjorde cupfinalen till en fest på läktarna. Publiken sjöng och stöttade laget i nittio minuter plus tillägg, förlängning och straffavgörande.

Tyvärr var det inte allt som skedde. En stor användning av pyroteknik inte bara försenade matchstarten utan orsakade även en brand i banderoller framför norra läktaren. Ni som antände pyroteknik igår skadade fyra medsupportrar så illa att de fick uppsöka sjukvård.

Malmö FF ser mycket allvarligt på händelsen och vill än en gång understryka att illegal pyroteknik vid våra matcher utsätter människor för fara och är förbjudet. Det är därutöver ett brott mot den gemensamma värdegrund som vi som medlemsförening har bestämt oss för att följa.

Malmö FF vill ha en storslagen inramning runt sina matcher med en hög stämning och en varm och inbjudande atmosfär där alla känner sig säkra och trygga.

huvudpartners

officiella partners