mff.se utnämnd till Sveriges bästa föreningssajt 2010

Publicerad 16 november 2010

Under en gala på Café Opera i Stockholm ikväll utnämndes mff.se till Sveriges bästa föreningssajt 2010 av internetworld. Malmö FF är naturligtvis väldigt glada över utmärkelsen.

internetworld har rankat Sveriges 100 bästa sajter och här hamnar mff.se på en 45:e plats vilket är otroligt smickrande med tanke på vilken smal nisch och begränsade resurser mff.se representerar i jämförelse med många av våra kollegor på hundralistan.

Motiveringen lyder: ”Nyheter, biljetter och supportrar. Genom att fokusera på det viktigaste, och presentera det attraktivt, har föreningen skapat en digital hemmaarena med toppstämning. Den här sajten är en av lagets viktigaste supportrar.”

Malmö FF vill naturligtvis tacka våra samarbetspartners Stratiteq och The Concept Factory men också alla de besökare av hemsidan som gav oss tips och råd inför lanseringen av sidan den 11 juni 2009. 

Malmö FF:s hemsida har 300.000 besökare i månaden och enligt en färsk undersökning så har 77 procent av alla besökare på Swedbank Stadion hemsidan som viktigaste informationskälla.