MFF Play söker radiokommentator

Publicerad 06 februari 2023 i Nyheter

MFF Play växer och under våren startar vi direktsändning i radioformat av herrlagets allsvenska matcher. Därför söker vi nu en radiokommentator.

MFF Play är Malmö FF:s mediatjänst för dig som vill komma ännu närmare föreningen. Sedan starten 2020 har MFF Play vuxit år för år. Förutom att under 2022 sända tv-studioprogram, minidokumentärer och intervjuer med spelare, ledare och andra nyckelpersoner i Malmö FF så bröts också ny mark vad det gäller direktsända matcher. Som första svenska klubb sände Malmö FF i egen regi fem av föreningens europeiska kvalmatcher. Dessutom sändes mer än hälften av damlagets alla tävlingsmatcher samt seriematcher för U21, P19 och P17.

Som nästa led i arbetet med att utveckla MFF Play kommer vi under vårsäsongen att webbradiosända herrlagets alla allsvenska matcher – på så väl hemma- som bortaplan – med ambitionen att göra sändningarna till en permanent del av MFF Play.

Därför söker vi nu en radiokommentator som kan vara på plats vid samtliga av vårens allsvenska matcher, så väl hemma som borta, för att direktreferera matcherna i sin helhet. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av radiomediet och/eller livekommentering av fotboll i någon form. Du behöver ha gedigna fotbollskunskaper samt ett intresse för Allsvenskan. Journalistisk utbildning/erfarenhet är meriterande. 

Uppdraget är på frilansbasis där du kommer att jobba och resa tillsammans med teamet som i dag utgör MFF Play. Ansökan görs genom att mejla kort om dig själv och dina för uppgiften relevanta kunskaper och erfarenheter till info@mff.se. Märk mejlet: Radio MFF Play

huvudpartners

officiella partners