MFF Play Premium fritt året ut

Publicerad 27 augusti 2021 i Herr,Nyheter

MFF Play Premium tar dig som supporter närmare Malmö Fotbollförening. För att ge tillbaka till våra allra trognaste supportrar förlänger vi gratisperioden till och med sista december för årskortsinnehavare, medlemmar och partners. I höst kommer vi även att satsa på innehåll kring UEFA Champions League.

Med ett magasin, unikt inifrån-material, damlagets hemmamatcher, podd med Behrang Safari, initierade intervjuer ger vi dig möjlighet att ta del av Malmö FF ur ett ännu bredare perspektiv. För att ge tillbaka till våra allra trognaste supportrar kommer nu årskortsinnehavare, medlemmar kunna ta del av MFF Play Premium helt utan kostnad fram tills den sista december.

Om du sedan tidigare har tecknat abonnemang förlängs din friperiod automatiskt till den 31 december. Det innebär att du inte debiteras före det aktuella datumet.

Om du som årskortsinnehavare, medlem eller partner sagt upp ditt abonnemang är det möjligt återregistrera sig via länken som skickats ut i vårt senaste nyhetsbrev. Har du inte fått något mail? Vänligen kontakta info@mff.se.

Höstens UEFA Champions League

Malmö FF är tillbaka i klubbfotbollens förnämsta finrum och kommer även sidan om planen att satsa på UEFA Champions League. 

Med Mattias Larsson som programledare kommer vi att sända tre olika program kring samtliga höstens sex gruppspelsmatcher, så väl hemma som borta.

Kvällen före match sänds ett längre studioprogram där allt inför den kommande omgången gås igenom, på matchdagen kommer en sista minuten-rapport från vårt team på plats och efter match samlas analyser, reaktioner och intervjuer i ett sammanfattande på program från matcharenan.

– Vi lever i en tid där vi tyvärr riskerar att gå miste om en stor och viktig del av vår supporterskara, så väl i Malmö som i London, Turin och Sankt Petersburg. Malmö FF är en medlemsägd förening och historien har bevisat vilka skillnader supportrarnas stöd kan göra vilket inget kan ersätta. När nu sannolikt inte alls så många som vi vill eller vant oss vid kan vara på plats och vara nära laget är det extra viktigt att vi gör vad vi kan för att ta med alla dem som älskar Malmö FF på den fantastiska resa som väntar. Jag hoppas och tror att de här programmen kan bli en uppskattad del i det, säger Mattias Larsson.

Innehåll på MFF Play Premium

VI ÄR MALMÖ

Följ med bakom kulisserna och innanför väggarna på Eleda Stadion. Med unika bilder varvat med intressanta intervjuer kommer hela Malmö FF att följas under 2021.


DAMLAGETS HEMMAMATCHER

Följ våra damers resa i division 3 sydvästra. På MFF Play Premium ser du alla damlagets hemmamatcher i serien under hösten.


intervjuer

På MFF Play Premium publicerar vi längre och initierade intervjuer med spelare, ledare och andra involverade i föreningen.


EUropastudio

Ladda upp med vårt fullmatade studioprogram med gäster och intervjuer inför våra matcher i Europaspelet.


”ÖVERTID” MED BEHRANG OCH HENRIK

I podden Övertid med Henrik och Behrang får vi glädjas åt Behrang Safaris förmåga att locka till skratt tillsammans med Henrik Johnsson som programledare.


Kvalmatcher i Europa

Under sommarens kvalspel har supportrarna kunnat följa lagets resa mot UEFA Champions League.


En himmelsblå halvlek

Vårt veckomagasin innehåller såväl nyheter, fördjupande intervjuer och matchfokus från båda våra representationslag som klubbens samhällsengagemang, våra ungdomslag och en inblick i klubbens samarbete med företagspartners. Kort sagt hela Malmö FF.

huvudpartners

officiella partners