MFF och Star for Life fortsätter samarbeta 2010!

Publicerad 15 mars 2010

Till säsongen 2009 inledde MFF och organisationen Star for Life ett spännande samarbete. Det synligaste resultatet var att MFF spelade med Star for Life på bröstet under hela säsongen. Detta gjorde såväl organisationen som samarbetet känt i hela Sverige. Samarbetet genererade tillräckligt med pengar för att finansiera den första gemensamma skolan i Sydafrika. Målsättningen för i år är att samla in minst lika mycket pengar till.

I år kommer samarbetet handla om aktiviteter vid match, ett exklusivt matchvärdskap och ett antal samarbeten kring gemensamma souvenirer. Dock kommer inte Star for Life sitta på matchstället längre.

–          Syftet med att ha Star for Life på dräkten förra året var att göra samarbetet känt – och att hjälpa Star for Life att komma ut med sitt budskap. Det känner vi att vi gjort, och därför koncentrerar vi oss mer kring rena aktiviteter i år, säger MFFs VD Pelle Svensson.

–          Förra årets exponering betydde enormt mycket för oss, säger Sam Olofsson, projektledare för Star for Life. Vi har nu ett flertal tunga aktörer som är på gång in i Star for Life. Och New Wave är redan klara.

Samarbetet kommer främst att synas på mff.se, i matchtidningen och i samband med match. Men även på alla MFFs ungdomslag, från P9 till U-19, där Star for Life fortfarande kommer pryda spelarnas matchställ. För mer information om Star for Life, gå in på www.starforlife.org