MFF och Intersport förlänger samarbetet

Publicerad 06 september 2013

En av MFFs största samarbetspartners, Intersport, har idag tecknat avtal om ett nytt flerårigt samarbete.

– Vi är mycket stolta över att vi har förlängt vårt samarbete och partnerskap med Malmö FF, säger Tomas Nanasi, Intersport. Det betyder mycket för oss, både som kedja och lokalt i Skåneregionen, att samarbeta med ett så starkt varumärke som MFF.

– För oss är detta mycket viktigt, menar Magnus Svensson, Malmö FF. Det finns inget bättre kvitto på vår verksamhet än när en befintlig partner förlänger.

En effekt av samarbetet är att numera finns MFFs matchtröja och ett urval av souvenirer att köpa i många av Intersports butiker i Skåne. Inför nästa år kommer man att utöka samarbetet ännu mer när det gäller framtagning och försäljning av sportkläder och sportrelaterade produkter.

– Vi gör en riktigt genomtänkt och hård satsning på vår klubb- & företagsförsäljning, berättar Tomas Nanasi. Tack vare samarbetet med MFF har vi skaffat oss bra förutsättningar för att lyckas ännu bättre i den här satsningen.

– Intersport är en spännande partner som vill mycket och som ständigt utmanar oss för att vi tillsammans ska nå nya nivåer. Precis så som det ska vara, avslutar Magnus Svensson.