MFF möter FK Vardar i kvalet till Champions League

Publicerad 19 juni 2017 i Nyheter

Efter lottningen den 19/6 står det klart att Malmö FF kommer att möta FK Vardar i den andra kvalomgången till Champions League. MFF börjar på hemmaplan och första mötet kommer att spelas onsdagen den 12 juli klockan 19.00. Bortamatchen spelas tisdagen den 18 juli.

I Champions League-kvalets andra omgång föll lotten på det makedonska laget FK Vardar. MFF börjar på hemmaplan och spelar det första av två möten på hemmaplan den 12 juli klockan 19.00. Bortamatchen kommer att spelas tisdagen den 18 juli, klockan 18.00.

Biljetter till hemmamatchen

Biljettköp

Biljettpriserna motsvarar en allsvensk kategori 1-match, klicka här för mer information om biljettkategorier. På norra läktaren gäller ståplatspriser trots att det denna match är sittplats.

Information om bortamatchen mot FK Vardar

Eftersom UEFA Super Cup mellan Real Madrid och Manchester United ska spelas på Philip II Arena som är FK Vardars ordinarie hemmaplan kommer bortamatchen att flyttas. Ny spelplats blir Mladost Stadium i Strumica, en ort som ligger 16 mil utanför huvudstaden Skopje. Returmötet i Strumica kommer att spelas tisdagen den 18 juli. Kapaciteten på Mladost Stadium är 5 500 och underlaget är naturgräs. 210 biljetter kommer att finnas tillgängliga för MFF-supportrar.

Årskortsinnehavare och medlemmar har även förtur till biljetterna till bortamatchen mot FK Vardar. Läs allt om biljetterna till bortamatchen här.

huvudpartners

officiella partners