Biljettinformation inför bortamatchen mot FK Vardar

Publicerad 07 juli 2017 i Nyheter

Biljetterna till bortamatchen mot FK Vardar på Mladost Stadium släpps måndagen den 10 juli klockan 18:00 till medlemmar och årskortsinnehavare. Eventuella återstående biljetter släpps till allmänheten tisdagen den 11 juli klockan 10:00.

Biljetter
Matchen spelas på Mladost Stadium i Strumica i Makedonien med en publikkapacitet på 3 279 åskådare, varav vi har blivit tilldelade 210 biljetter.

Vår sektion är B7 och är placerad längst ut till höger på norra långsidan (se bild nedan).

Tidigare har vi fått information från FK Vardar att vi tilldelats 250 biljetter. När FK Vardar kontrollerat antalet godkända platser vid UEFA-matcher på Mladost Stadium var den totala publikkapaciteten 3 279. Som bortalag har man rätt till 5 % av den totala publikkapaciteten. Till denna match har vi därför tilldelats 210 biljetter.

Pris: 150 kronor.

Malmö FF har påpekat för FK Vardar att vi inte är nöjda med vare sig prissättning på vår sektion, som är dyrare än på övriga motsvarande sektioner, eller det faktum att vi tilldelats färre platser än vad som först kommunicerats till oss. Det borde vara samma pris som på övriga motsvarande sektioner på arenan och vi har en fortsatt dialog med FK Vardar i den här frågan.

Köp biljett till vår tilldelade sektion
FK Vardar har informerat att Malmö FF:s supportrar inte kommer att släppas in på andra sektioner än gästande sektion (B7). Vi rekommenderar därför starkt att endast köpa biljett till vår tilldelade sektion.

Biljettsläpp för medlemmar och årskortsinnehavare
Biljetterna släpps måndagen den 10 juli klockan 18:00 till medlemmar och/eller årskortsinnehavare i biljettluckorna vid ingång 51 på Swedbank Stadion mot uppvisande av medlemskort eller årskort. Medlemmar och årskortsinnehavare har möjlighet att köpa en extra biljett åt en annan medlem eller årskortsinnehavare, vid uppvisande av dennes medlemskort eller årskort (även bild på kortet fungerar). Det går alltså att handla max två biljetter mot uppvisande av medlemskort eller årskort för vardera biljett. Om man är medlem men inte har tillgång till sitt medlemskort räcker det att visa legitimation. Med familjemedlemskap kan du köpa en biljett per medlem som ingår i familjen. Det räcker att en person i familjen är på plats och genomför köpet. 

För medlemmar och årskortsinnehavare som ämnar köpa biljett men som inte har möjlighet att närvara vid biljettsläppet rekommenderar vi att skicka ett ombud för att genomföra köpet eftersom de sannolikt kommer att ta slut.

Biljettsläpp för allmänheten
Eventuella återstående biljetter släpps till allmänheten tisdagen den 11 juli klockan 10:00 i biljettluckorna vid ingång 51 på Swedbank Stadion.Eftersom det rör sig om ett väldigt begränsat antal biljetter kommer ingen distansförsäljning att tillämpas.

huvudpartners

officiella partners